Hoe koppel je de afstandsbediening aan onze verwarmde sokken 'PRO'?

Wij hebben de afstandsbediening al voor je gekoppeld aan de verwarmde sokken HeatPerformance® PRO. Dus normaal gesproken hoef je je hier niet mee bezig te houden en kun je direct genieten van warme voeten met je verwarmde sokken.

In sommige gevallen is het nodig om de afstandsbediening opnieuw te koppelen:

1) In het geval je de batterijen van je afstandsbediening vervangen hebt.

2) In het geval je een nieuwe afstandsbediening van ons ontvangen hebt.

3) Wij hopen het natuurlijk niet. Maar in het geval dat wij een foutje bij het koppelen gemaakt hebben, is deze informatie voor jou ook relevant.

Stappenplan koppelen

 • Druk op de afstandsbediening tegelijkertijd de aan/uit knop en het onderste knopje in. Het lampje gaat nu rood-oranje-groen knipperen.
 • Koppel de batterij aan de sok en houd tegelijkertijd de aan/uit knop van de sok ingedrukt. Het led-lampje op de sok gaat nu rood-oranje-groen knipperen.
 • Druk op een willekeurige knop van de afstandsbediening. Het koppelen is nu klaar.

Goed om te weten

 • Met de afstandsbediening heb je de keuze uit 3 warmtestanden:
  1. Hoogste warmtestand: rood lampje
  2. Middelste warmtestand: oranje lampje.
  3. Laagste warmtestand: groen lampje.
 • Met de afstandsbediening kun je de warmtestanden aanpassen en de sokken uitschakelen. Schakel je de sokken uit met de afstandsbediening, dan gaat de batterij over op de stand-by stand. De batterij loopt in dit geval langzaam leeg. Met de afstandsbediening zijn de sokken vanuit de stand-by modus ook weer aan te zetten.
 • Ben je klaar met dragen en wil je de sokken uitzetten? Gebruik dan niet de afstandsbediening maar druk enkele seconden op de knop die zich bevind op de sok totdat de blauwe lampjes uitgaan. Nu staat de sok echt uit.
 • Als de sokken uit staan, dan is het vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk de sokken aan te zetten. Je zult dus eerst de aan/uit knop op de sokken ingedrukt moeten houden, totdat de blauwe lampjes gaan branden. Hierna kun je de sokken ofwel met de afstandsbediening bedienen ofwel door het knopje op de sok te gebruiken. Door een keer kort op de knop te drukken kun je schakelen tussen de warmtestanden.
 • De blauwe lampjes geven aan hoe vol de batterij zit.

Heb je nog vragen over het koppelen? Je kunt altijd bij ons terecht, wij helpen je graag verder!