onze producten houden jou warm: dit is hoe ze werken

Nieuwsgierig aangelegd? Dan wil je vast graag weten hoe onze verwarmde producten precies werken. Allereerst laten we je graag kennismaken met onze 8 principes. Van ingenieuze chip tot krachtige lithium batterij… hier komen ze:

Onze 8 Principes

HeatPerformance® eigenschappen en kenmerken

Het HeatPerformance® warmtesysteem

 

Nu je onze 8 principes kent, is het tijd kennis te maken met het HeatPerformance® warmtesysteem. Want hoe is het mogelijk dat je sokken, handschoenen of onderkleding warm wordt met slechts een druk op de knop? Het simpele antwoord: dat is te danken aan de technologische vooruitgang. 

Tegenwoordig is het mogelijk chips, batterijen en warmtegeleiders te ontwerpen die zo ongelooflijk klein, dun en krachtig zijn dat ze uitstekend verwerkt kunnen worden in textiel producten. Meer weten? Lees dan hoe werkt een verwarmde handschoen?

CHIPS, BATTERIJEN EN WARMTEGELEIDERS

Het warmtesysteem bestaat dus uit geleiders (dunne, soepele carbondraden) die de warmte transporteren naar de gewenste plekken. Bij onze handschoenen bijvoorbeeld is dat over de gehele vingers en de handrug. Onze lithium batterijen (verkrijgbaar van 7.4 V – 2600 mAh tot 3000 mAh) worden aangestuurd door een slimme chip. Deze chip weet precies hoeveel warmte er door de draden geleverd dient te worden. 

BEDIENING

Elk product is uitgerust met een bedieningsknop waarmee je de warmtestand kunt bepalen. Om je handen, voeten of lichaam op te warmen gebruik je de hoogste stand. Na ongeveer 5 tot 10 minuten is de kou uit je lichaam verdwenen en kun je overgaan tot de middelste of laagste stand om je lichaam op temperatuur te houden.

Slim, slimmer, slimst

Mobiel met app van HeatPerformance®

De ontwikkeling van de techniek gaat steeds sneller, producten worden steeds ingenieuzer. HeatPerformance® is in de technische wereld van slim, slimmer, slimst en klein, kleiner, kleinst gedoken. Het resultaat?

Slimme chips die tot 3 warmtestanden regelen en super efficiënt de energie aansturen. De allerfijnste, dunste warmtegeleiders die je niet voelt zitten tijdens het dragen. Compacte batterijen die niet in de weg zitten en die jou tot 10 uur warmte kunnen leveren. 

Onze producten kennen een hoog gebruiksgemak en zijn eenvoudig te bedienen met één druk op de knop. Sommige producten beschikken over een afstandsbediening of zijn met een app op je telefoon bedienbaar.

HeatPerformance® chip