Verbeterde fietshandschoenen; Zó verwerken wij jullie feedback!

Bij HeatPerformance® zitten we bovenop de feedback van onze klanten en zijn we continue bezig met het verbeteren van onze service en producten. Al onze klanten willen we dan ook hartelijk danken voor hun bereidwilligheid om een klantenbeoordeling achter te laten. Zo weten wij wat wij kunnen doen om jou niet alleen de allerbeste service maar ook de allerbeste kwaliteit te leveren.

Welke kwaliteitsverbetering wij als laatste hebben doorgevoerd? Het verbeteren van onze verwarmde fietshandschoenen. Ze waren al fijn, maar dankzij jullie opmerkingen zijn ze nu heel fijn. Wedden dat je voortaan op koude dagen nooit meer op de fiets stapt zonder deze toppers?

Hoe hebben we onze fietshandschoenen verbeterd?

Zodra de fietshandschoenen in ons assortiment werden opgenomen, werd dit direct één van onze bestverkopende producten. Niet zo vreemd, want veel mensen zitten wekelijks zo niet dagelijks op de fiets. Naar werk of als ontspannende vrijetijdsbesteding, op een elektrische fiets, gewone fiets, wielrenfiets of mountainbike.

Op die dagen dat het net iets kouder is zorgen verwarmde handschoenen ervoor dat jouw fietstocht een stuk comfortabeler is. De eerste handschoenen waren dan ook heel snel uitverkocht. Met de opmerking ‘als het heel hard waait voel ik wat wind in mijn handschoen’ hebben we direct iets gedaan.

Verwarmde fietshandschoenen HeatPerformance® ALLROUND

149.95

Op de fiets in de herfst, mountainbiken of wielrennen in de winter, uitwaaien in het voorjaar maar net iets te koud? Dan wil je natuurlijk geen dikke handschoenen dragen. Daarom hebben wij deze veelzijdige, soepele handschoenen met lekker veel grip en dunne accu ontworpen. Druk op de knop en binnen 30 seconden voel je de warmte rondom je vingers en handrug verspreiden, tot wel 65ºC in de hoogste stand.

  • Uitgevoerd in een mix van TPU en Neoprene; beschermt optimaal tegen kou, wind en vocht.
  • Wil je hem toch in de gure kou gebruiken, draag ze dan onder je eigen winterhandschoenen.
  • Ook heel fijn: de top van de duim en wijsvinger zijn afgewerkt met een geleidende touchscreen stof, zo kun je gewoon je smartphone bedienen met je handschoenen aan!

Twijfel je? Voeg toe aan vergelijking

Meer informatie

De eerste verbetering

De tweede productie handschoenen werden voorzien van een extra membraan en een isolerende laag in de voering. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat de handschoenen dun en soepel genoeg bleven. Want hoe dikker de handschoenen hoe meer ze je in je bewegingsvrijheid beperken. En hoe minder voeling en controle je houdt over je stuur.

Onze fietshandschoenen zijn dus een stuk warmer geworden maar waren nog niet helemaal perfect. Zo nu en dan kregen we de opmerking dat de grip niet stevig genoeg was. Bij een stevige mountainbike tocht in regenachtig weer is het belangrijk dat je goed grip op het stuur houdt.

De tweede verbetering

Diverse griplagen hebben wij aan tests in natte omstandigheden onderworpen, waarna de keuze werd gemaakt voor de huidige griplaag. Gemaakt van siliconen en uitgevoerd in een honingraatstructuur voor een optimale houvast en controle aan het stuur.

Vol trots kunnen wij nu dan ook melden dat onze verwarmde fietshandschoenen perfect zijn. Op het gebied van warmte, wind- en waterdichtheid, soepelheid en kwaliteit scoren onze handschoenen hoge punten.

Wil je meer weten over de technische aspecten van onze fietshandschoenen? In ons blog ‘koude handen op de fiets – zo kom je ervan af‘ lees je er alles over!

Uiteraard staan we altijd open voor verbeteringen. Wil jij feedback aan ons kwijt? Laat het ons weten!

 

HeatPerformance®
2815 beoordelingen
onafhankelijk geverifieerd
Winkelwaardering 4.68 / 5
Productwaardering 4.48 / 5

Wij zijn trots op jullie feedback, dank jullie wel!

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk