Voortaan jaag jij met warme handen!

Niets heerlijkers dan op een heldere koude winterdag de natuur in te gaan om te jagen, de zon geeft een warme glans aan de bomen en planten en bij elke stap voel je de sneeuw aangenaam kraken onder je laarzen. Met de verrekijker in je hand en je geweer paraat spot je de lucht of velden af naar beweging. Zeker, niets heerlijkers dan dat. Maar die koude handen en voeten bederven vaak een groot deel van de pret.

Verwarmde jachthandschoenen HeatPerformance® – € 149,95

Verwarmde jachthandschoenen

HeatPerformance® heeft daar dé oplossing voor: verwarmde jachthandschoenen. In deze handschoenen zit een uniek warmtesysteem verwerkt, dat zowel de vingers als de handrug met één druk op de knop warm houdt. De handschoen heeft 3 standen, met één druk op de knop pas je de warmte aan de omgevingstemperatuur aan en ben je tijdens het jagen verlost van die koude vingers.

Eigenschappen

De jachthandschoenen van HeatPerformance® zijn uitgevoerd in een fraai model met een mooi camouflagedessin zodat je minder opvalt. Ze kunnen tegen een stootje dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen: soepel geitenleer gecombineerd met softshell. De multi piece confectie volgt de ergonomische vorm van je hand zorgt daarmee voor een comfortabele pasvorm. Uiteraard zijn de handschoenen wind- en waterdicht maar ook ademend.

Afneembare wijsvinger

Niets vervelender om tijdens het jagen je handschoenen uit te moeten trekken om je geweer te bedienen. Deze jachthandschoenen hebben dan ook een afneembare wijsvinger waardoor je warme handen blijft houden, ook tijdens het herladen van je geweer of bijvoorbeeld tijdens het bedienen van de smartphone. Nadeel hiervan is wel dat de wijsvinger niet verwarmd wordt, maar ach, dit ongemak nemen we voor lief.

Batterijen

De handschoenen komen met oplaadbare 7.4 V – 2600 mAh batterijen die voor maximaal 8 uur warmte op de laagste stand en 2,5 uur warmte op de hoogste stand zorgen. De batterijen kunnen tegelijkertijd opgeladen worden aan de dual charger en zijn binnen 4 uur volledig vol. Eventueel neem je tijdens je jachttrip nog een extra setje batterijen mee. En ook heel fijn: de batterij is antivries. Zelfs bij de koudste temperaturen stuurt hij het warmtesysteem aan.

Verwarmde sokken en kleding

Voor de jagers onder ons die regelmatig te kampen hebben met koude voeten heeft HeatPerformance® een mooie collectie verwarmde sokken. Bijvoorbeeld onze verwarmde skisokken, deze passen perfect in je laarzen en houden je voeten tussen de 3,5 uur en de 10 uur warm, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de stand waarin je het warmtesysteem zet.

Overigens blijft het niet bij sokken. Ook voor verwarmde thermokleding, bodywarmers en jassen kun je bij HeatPerformance® terecht.

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk