Wintersale

De wintersale op onze handschoenen is weer begonnen. En dat betekent maar liefst 20% korting op àlle verwarmde handschoenen. Gebruik in de kassa de kortingscode SALE2024, de korting wordt vervolgens automatisch verrekend.

Deze actie is geldig tot 31 mei 2024.

Tips voor koude handen

Zo’n 10% van de mensen heeft de pech extreem snel last te krijgen van koude handen en voeten. Zodra het kwik onder de 17 graden zakt krijgen zij paarse vingers en blauwe tenen. Heb jij hier ook last van? Dan is de kans groot dat je het fenomeen van Raynaud hebt

Daarnaast is er nog een grote groep mensen die – los van een aandoening –  gewoon snel last krijgt van koude handen. Een groot Zwitsers onderzoek heeft aangetoond dat vooral vrouwen veel last hebben van deze kwaal; ruim 30%. 

Hoe het ook komt, koude handen is een vervelende kwaal. Snelle tips voor warme handen zijn: drink veel water op een dag, kom in beweging, let op je voeding en zorg voor voldoende slaap. En daarnaast…verwarmde handschoenen zijn voor elke koukleum dé ultieme oplossing. Wil je meer weten over de oorzaken van koude handen, hoe het komt dat vrouwen sneller last hebben van deze kwaal en welke oplossingen, vitaminen en leefwijzen het beste werken? Kijk dan voor alle tips op onze informatiepagina Koude handen.

Waar ga jij je verwarmde handschoenen voor gebruiken?

  • Voor in huis, omdat tijdens lang stilzitten je handen snel veranderen in ijsklompjes?
  • Voor warme handen tijdens je wintersportvakantie?
  • Voor op de fiets als het koud is. En vooral als het regent, waarbij het vocht en de wind je handen nog sneller af doet koelen.
  • Voor tijdens het wandelen, het uitlaten van de hond of een lange boswandeling.
  • Voor lange ritten in de auto. Door het lang stil zitten, kunnen je handen snel afkoelen.
  • Voor tijdens het paardrijden, ritten op je scooter of op je e-bike waarbij je extra veel wind vangt.
  • Of misschien ken je wel iemand die vaak last heeft van koude handen? Dit is deze wintersale het moment om iemand te verwennen met een prachtig cadeau.

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk