verwarmde motorhandschoenen

Verwarmde handschoenen voor op de motor en scooter; welke kies je?

Ook al worden de dagen weer frisser, natuurlijk wil jij toch op je motor of scooter blijven stappen. En het liefst nog een beetje warm blijven ook. Je handen zijn het eerste onderdeel van je lichaam die koud worden bij een ritje op je motor of scooter.

Op echt koude dagen bieden gewone handschoenen niet altijd voldoende warmte. Heb jij al eens aan verwarmde handschoenen voor op die gure dagen gedacht?

Verwarmde handschoenen voor op de motor: HeatPerformance® MAXIMUM

Speciaal voor al die ritten op koude en natte dagen hebben wij de verwarmde motorhandschoenen MAXIMUM ontwikkelt. Deze oerstevige handschoenen zorgen voor een comfortabele warmte in al je vingers en boven op de handrug. Dankzij de carbon knokkelbescherming en het duurzame, stevige geitenleer zijn je handen ook nog eens goed beschermd.

Verwarmde motorhandschoenen - detail

Ergonomische pasvorm

 

Het model is uitgevoerd in een ergonomische pasvorm, ondanks de stevige isolatielagen bieden de handschoenen je voldoende bewegingsruimte bij de vingers. Zo blijf je te allen tijde voldoende grip aan je stuur houden.

 

De duim en wijsvinger zijn voorzien van een touchscreen stof.

Verwarmde motorhandschoenen - knokkel bescherming

Veiligheid

 

De stevige carbon knokkelbescherming zorgen ervoor dat je handen bij een eventuele val optimaal beschermd worden.

 

Een reflecterende streep op de handrug biedt extra veiligheid. Elke handschoen beschikt over 2 verstelbare klittenbandsluitingen, zo sluiten de handschoenen optimaal aan rond elke pols.

Verwarmde motorhandschoenen

Ingenieus warmtesysteem

 

De krachtige 7.4V – 2600 mAh batterijen zijn in 4 uur opgeladen en bezorgen je tot 8 uur warme handen. De ingenieuze carbon warmtegeleiders lopen over de handrug en over iedere vinger.

 

Gebruik de hoogste stand om je handschoenen op te warmen en de laagste stand om lekker te warm te blijven. Is het écht koud buiten? Schakel dan over naar de middelste stand.

Verwarmde scooter handschoenen, kies uit PRO en TITAN

Op een scooter zit je stil en dat is nu nèt funest om je lichaam warm te krijgen. Door te trappen op de fiets stimuleer je je doorbloeding en kan de warmte doordringen tot in de uiteinden van je lichaam, zoals je vingers.

Jouw scooter brengt je weliswaar comfortabel van A naar B, maar houdt je helaas niet comfortabel warm. Om je handen wel warm te houden heb je waarschijnlijk al diverse soorten handschoenen uitgeprobeerd. Maar heb je ook al eens aan verwarmde handschoenen gedacht?

Verwarmde handschoenen zijn ideaal om koude handen heel snel op te warmen en warm te laten zijn. En dat komt vooral van pas op je scooter. Wij hebben speciale scooter handschoenen ontwikkeld die niet alleen je handen warm houden maar ook nog eens wind- en waterdicht zijn en ook nog eens heel mooi zijn. Want het oog wil ook wat natuurlijk. 

-20%
Oorspronkelijke prijs was: €179.95.Huidige prijs is: €143.96.

Maak kennis met onze verwarmde scooterhandschoenen TITAN en PRO. Het TITAN model is voorzien van geitenleer, wat zorgt voor duurzame handschoenen die de kou optimaal buiten houden. Met deze handschoenen heb je tot wel 9 uur warme handen. Bij een eventuele valpartij zijn je handen dankzij het stevige leder optimaal beschermd. Bij de duim en de wijsvinger bevindt zich een touchscreen fingertip.

Het PRO model zorgt voor 8 uur lang warme handen. Dit model is uitgevoerd in softshell gecombineerd met leder. waardoor de warmte iets minder goed wordt vastgehouden. Maar nog steeds levert deze handschoen op het gebied van warmte meer dan uitstekende prestaties. 

Beide modellen zijn uitgevoerd met een extra lange manchet zodat de handschoenen over de mouw van je jas gedragen kunnen worden. Bij de pols zijn beide modellen verstelbaar, zodat wind en kou geen kans krijgt naar binnen te komen.

Beide modellen worden geleverd met oplader, duidelijke gebruiksaanwijzing, een luxe bewaardoos en met 12 maanden garantie.

Verwarmde handschoenen scooter - oplossing tegen koude handen

Ingenieus warmtesysteem

 

De soepele carbon warmtegeleiders zijn aangebracht bovenop elke vinger en op de handrug. Met de geïntegreerde bedieningsknop kun je heel eenvoudig de gewenste hoeveelheid warmte kiezen.

 

Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. Kies de hoogste stand om je handen snel op te warmen en schakel daarna over op de laagste stand. 

 

Onze handschoenen houden jouw handen 8 tot 9 uur warm.

verwarmde handschoenen waterdicht

Waterproof

 

Geen zorgen over een regenbui, onze verwarmde scooter handschoenen zijn waterproof. Jouw handen blijven in elke omstandigheden comfortabel droog.

 

Daarnaast zijn het PRO en TITAN model ook nog eens winddicht. Beide modellen zijn uitgevoerd met een extra lange manchet en goede aansluiting bij de pols, zodat kou en wind optimaal buiten blijft.

 

Een reflecterende streep op de handrug biedt extra veiligheid. Elke handschoen beschikt over 2 verstelbare klittenbandsluitingen, zo sluiten de handschoenen optimaal aan rond elke pols.

Compleet geleverd

 

Onze handschoenen worden geleverd in een luxe, stevige bewaardoos. Zo kun je je elektrische handschoenen veilig en droog bewaren tot het volgende seizoen.

 

De bewaartas met trekkoord kun je gebruiken om je handschoenen in te bewaren als je onderweg bent.

 

Met de dual charger worden de twee 7.4V – 2600 mAh ion-lithium tegelijkertijd opgeladen. 

 

De duidelijke handleiding zorgt ervoor dat jij snel aan de slag kunt met jouw verwarmde handschoenen.

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk