verwarmde handschoenen hardlopen

Koude benen? Onze nieuwe verwarmde broek is binnen…

Het hele jaar door outdoor genieten? Tijdens het hardlopen, wandelen of skiën? Dat is niet aan iedereen besteed. Sommige mensen gaan door weer en wind en lijken wel een ingebouwde centrale verwarming te hebben. Is dat bij jou niet het geval? En heb jij vaak last van koude bovenbenen? Maak dan snel kennis met onze nieuwe verwarmde broek:

Verwarmde broek HeatPerformance® ADVANCE

verwarmde broek

Speciaal voor mensen die snel last hebben van koude bovenbenen is deze verwarmde legging een musthave. De comfortabele warmtezones op de bovenbenen zijn binnen 5 minuten opgewarmd. Om het niet té warm te krijgen kies je na 5 minuten voor de middelste of laagste warmtestand. Ook heel fijn: de bovenkant van je billen wordt ook heerlijk warm. 

Verwarmde kleding

Bij verwarmde kleding kun je denken aan jassen, bodywarmers, vesten en onderkleding. Waar je ook bent, wat je ook doet, met één druk op de knop geef je je lichaam hiermee extra heerlijke warmte. Ideaal voor mensen die het snel koud hebben, maar ook voor mensen met reuma of mensen met de ziekte van Raynaud.

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €229.95.Huidige prijs is: €206.95.
159.95

Het meest populaire product uit bovenstaand rijtje – althans bij HeatPerformance® – is onze verwarmde onderkleding. Niet zo vreemd, want je kunt gewoon je eigen kleding eroverheen blijven dragen. En met één simpele druk op de knop wordt de kerntemperatuur van je lichaam direct ondersteunt. De hele dag door blijf je behaaglijk warm, binnen en buiten.

Onze onderkledingset bestaat uit een longsleeve t-shirt en een lange broek/legging. Bij het t-shirt lopen de warmtezones over de gehele bovenrug en onderrug. Bij de broek bevinden de warmtezones zich bij de knieën en de buik.  We ontvangen veel positieve reacties over onze broek, waarbij we ook vragen ontvingen of het mogelijk is de bovenbenen warm te houden. Daar zijn wij natuurlijk over na gaan denken.

Dit resulteerde in onze nieuwe verwarmde broek HeatPerformance® ADVANCE.  Met warmtezones op de bovenbenen en een warmtezone ter hoogte van de onderrug/ bovenkant van de billen. Het is dus niet aan te raden deze broek in combinatie met het ondershirt te dragen, want dubbele warmte op de onderrug is niet heel prettig. We zijn erg benieuwd wat de feedback van jullie gaat zijn. Wie weet, kunnen we volgend seizoen nog een nieuw model toevoegen waar veel vraag naar is.

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk