verwarmde werkhandschoenen winter

Verwarmde werkhandschoenen: dé winter life hack voor alle buitenklussen

Elke klus wordt gemakkelijker als je je erop gekleed bent. En dan bedoelen we vooral praktisch gekleed. Kleding die bij elke activiteit soepel meebeweegt, ademend en warm is. En dat geldt zeker voor je handen. Eenmaal koude handen en de rest van je lichaam voelt al snel oncomfortabel aan.

Kou in je vingers zorgt ervoor dat ze niet meer soepel bewegen, de fijne motoriek – die je nodig hebt voor het bedienen van een apparaat, het schilderen van je dakspanten of het werken in de tuin – gaat een stuk achteruit. En daarnaast is het natuurlijk ook nog eens prettiger werken met warme handen. Je tuinpad sneeuwvrij maken of werken in een koude hal, dat gaat een stuk beter met… verwarmde werkhandschoenen.

Met trots presenter wij onze nieuwste aanwinst: verwarmde werkhandschoenen HeatPerformance® WORK

Als je snel last hebt van koude handen hebt zijn verwarmde handschoenen een van die life hacks waarmee je niet meer zonder kunt. Dat is ook de reden dat wij ons hebben gespecialiseerd in verwarmde handschoenen. En dat wij continue werken aan verbetering van ons assortiment, zodat jij voor elke situatie en elke activiteit een passende handschoen kunt vinden.

Onze laatste favoriete nieuwkomers zijn onze verwarmde werkhandschoenen. Voor alle ruwe bouw-, klus-, en tuinwerkzaamheden in de winter bieden standaard werkhandschoenen of gewone winterhandschoenen als skihandschoenen niet voldoende bescherming op het gebied van veiligheid, kou en comfort.

Met deze punten in het achterhoofd hebben wij onze nieuwe winter werkhandschoenen ontwikkelt. Jij wilt je geen zorgen maken over de kou en veiligheid; dus dat hebben wij alvast voor je gedaan. Op elk detail hebben wij gelet en geen enkel compromis is dan ook gesloten op het gebied van kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Premium leer

 

Voor onze werkhandschoenen zijn wij op zoek gegaan naar een premium geitenleer. Geitenleer staat erom bekend dat zij duurzaam en soepel is, goed beschermd tegen kou, hitte (bij het lassen), schaafwanden en snijwonden.

 

Aan de binnenkant is de handschoen afgezet met een extra lederen palmbescherming voor een langere levensduur op de meest voorkomende slijtageplekken.

Waterdicht

 

Als het sneeuwt of regent kun jij gewoon doorgaan met je werkzaamheden. Het waterdichte, ademende membraan zorgt ervoor dat het vocht niet naar binnen kan maar wel wordt afgevoerd.

 

Daarnaast zorgt ook hjt sterke elastische koord aan het uiteinde van de manchet  dat het vocht buiten blijft.

Ingenieus warmtesysteem

 

Het warmte systeem bestaat uit dunne carbongeleiders die zijn aangebracht aan de binnenkant van de hand en rondom alle vingers. Deze warmtegeleiders worden aangestuurd door een ingenieuze chip en een krachtige, oplaadbare 7.4V, 2600 mAh lithium batterij.

 

Het resultaat is een weldadige warmte die je handen laat ontspannen, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Makkelijk in gebruik

 

De bediening van deze werkhandschoenen is heel eenvoudig. Op de manchet bevindt zich slechts 1 bedieningsknop. Houd je deze enkele seconden ingedrukt, dan schakelt de handschoen zich direct aan in de hoogste stand.

 

Heb je koude handen? Laat de handschoen dan 5 tot 10 minuten in deze hoogste stand totdat je handen aangenaam zijn opgewarmd. Schakel vervolgens over naar de middelste en laagste stand om je handen op temperatuur te houden.

Overige kenmerken

 

Deze ergonomische gevormde handschoenen zijn chroomvrij, voorzien van versterkte naden en een speciale touch screen stof bij de duim en wijsvinger. Daarnaast voelen deze thermo werkhandschoenen heerlijk comfortabel aan dankzij de zachte tricot fleece voering.

 

Bij de handschoenen worden twee 7.4 V – 2600 mAh lithium batterijen meegeleverd. Deze zorgen voor 2,5 uur tot 7,5 uur warmte (afhankelijk van de warmtestand en van de omgevingstemperatuur).Uiteraard ontvang je een oplader bij je bestelling, deze dual oplader kan beide batterijen tegelijkertijd opladen in slechts 4 uur.

Bij vele werkzaamheden

 

Deze handschoenen zijn te gebruiken in vele situaties.

 

Denk aan het besturen van een machine, magazijnwerk, het werken in een koude hal, op een luchthaven, transportwerkzaamheden en hoveniers-, bouw- en constructiewerkzaamheden.

 

Zowel voor je privé klussen om het huis als voor alle klussen in de buitenlucht tijdens je werk.

Ook deze winter met warme handen die buitenklus klaren? Onze krachtpatser bestel je hier: verwarmde werkhandschoenen HeatPerformance® WORK. Laat die winter maar komen!

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk