Vrouw in de sneeuw met verwarmde dameshandschoenen

Verwarmde handschoenen voor dames: Onze top 5

Uit de categorie grootmoederswijsheden kom je ongetwijfeld deze tegen: Wie warm wil zijn moet zich comfortabel kleden. Waarbij je comfortabel kunt lezen als onflatteus. Welke vrouw zit daar nu op te wachten? Daarom speciaal voor jou, deze top 5 verwarmde handschoenen voor dames.

  1. Verwarmde dameshandschoenen ‘NATURE’
  2. Verwarmde onderhandschoenen ‘THIN’
  3. Verwarmde wanten ‘COMFORT’
  4. Verwarmde handschoenen ‘ALLROUND’
  5. Verwarmde skihandschoenen ‘CLASSIC’
Verwarmde handschoenen paardrijden

1. Verwarmde dameshandschoenen HeatPerformance® NATURE

Deze hippe handschoenen worden jouw volgende favo accessoire. Kan niet anders. Ze houden je niet alleen warm, maar ze houden ook nog eens rekening met je looks. Het luxe, soepele geitenleer geeft deze handschoen een classy uitstraling. En, hoe heerlijk, met één druk op de knop fiets, loop en ren jij door weer en wind mèt warme handen.

Het is even een investering, maar deze kwaliteitshandschoenen gaan jarenlang mee. Ze zijn wind- en waterbestendig en ook nog eens verkrijgbaar in een mooie cognac kleur.

PRIJS: €169,95

Shop verwarmde damesschoenen 'NATURE'

2. Verwarmde onderhandschoenen HeatPerformance® THIN

Helemaal verslaafd aan je eigen handschoenen? Dan voeg je gewoon een losse verwarming toe. Hoe dan? Met een paar elektrische onderhandschoenen! Deze zijn dun genoeg om onder je eigen handschoenen te dragen, mits ze niet al te strak zitten.

Bovendien zijn ze ook nog eens te dragen als binnenhandschoenen, ideaal voor al je klusjes in en om het huis. Kan die verwarming ook een graadje lager!

PRIJS: 159.95

Shop verwarmde onderhandschoenen 'THIN'
verwarmde onderhandschoenen
Verwarmde wanten

3. Verwarmde wanten HeatPerformance® COMFORT

Wanten staan erom bekend je vingers beter warm te houden dan handschoenen. De warmte van de vingers wordt onderling aan elkaar doorgegeven. Daarom hebben wij dit fijne paar wanten ontwikkeld, uitgevoerd met een heerlijke zachte velvet binnenvoering. De komende 8 uur heb jij warme handen!

PRIJS: 149.95

Shop verwarmde wanten 'comfort'

4. Verwarmde handschoenen HeatPerformance® ALLROUND

Buiten is het guur genoeg om handschoenen te dragen, maar niet koud genoeg om je ski handschoenen erbij te pakken. De oplossing? Deze in between handschoenen. Geen grove, lompe handschoen bij jouw mooie leren jasje maar een stijlvolle handschoen die dezelfde warmte-prestatie levert als een dikke ski handschoen.

PRIJS: 149.95

shop verwarmde handschoenen 'allround'
Verwarmde fietshandschoenen
Verwarmde skihandschoenen

5. Verwarmde skihandschoenen HeatPerformance® CLASSIC

Deze professionele skihandschoen mag niet ontbreken bij je volgende wintersportvakantie. Hij is uitgevoerd in waterdicht PU-leer voor maximale prestatie op het gebied van isolatie. De verstelbare sluiting bij de pols en manchet houden de kou buiten. Druk op de knop en binnen 30 seconden voel je de warmte door je handschoenen lopen. Nooit meer koud op de piste!  

Bonus: Hij is ook nog eens lekker zacht aan de binnenkant, een feest voor je vingers!  

PRIJS: 159.95

shop verwarmde wanten 'classic'

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk