Wat zijn de beste verwarmde handschoenen?

Deze vraag krijgen wij veel voorgelegd. Het beste antwoord daarop: dat is voor iedereen verschillend. Wat de beste verwarmde handschoenen voor jou zijn hangt met name af van de activiteit waarvoor je ze gaat gebruiken. Ga je skiën of ga je mountainbiken, zijn ze voor binnen of voor klusjes om het huis? Voor elke activiteit hebben wij een geschikte verwarmde handschoen in ons assortiment. Wel kunnen we een antwoord geven op de vraag welke handschoen het meeste warmte geeft. 

Deze handschoenen geven de meeste warmte

De warmste verwarmde handschoenen in ons assortiment zijn de XTREME dual heating verwarmde handschoenen. Waarom? Omdat deze handschoenen voorzien zijn van warmtegeleiders die niet alleen over de handrug lopen maar ook nog eens over de handpalm. Aan 2 kanten worden jouw handen heerlijk opgewarmd en warm gehouden. Deze handschoen is de beste keuze voor de échte koukleum. Als jouw vingers gewoon niet warm willen worden en zodra jij buitenkomt al veranderen in ijsklompjes.

 

…Alleen onze Xtreme handschoenen worden aan beide zijden verwarmd…

De XTREME handschoenen kun je ook nog eens gebruiken voor meerdere soorten activiteiten. Bijvoorbeeld voor warme handen op de fiets of tijdens het wandelen met je hond. Of tijdens een lange strand- of boswandeling. Ook zijn ze geschikt als skihandschoen tijdens de wintersport. Met ons XTREME model haal je een veelzijdige handschoen in huis. 

De beste verwarmde handschoenen naast een thermometer
Dual heating verwarmde handschoenen

Waarom is het HeatPerformance® EXTREME model onze warmste verwarmde handschoen?

Alleen onze HeatPerformance® EXTREME handschoenen zijn uitgerust met een dual heating systeem. Deze handschoen heeft dus niet één maar twee warmtezones. De warmtegeleiders lopen niet alleen over handrug en de rug van elke vinger maar ook over de binnenkant van je handpalm en aan de onderkant van elke vinger. Nu zul je denken, dan zijn deze handschoenen ook sneller leeg. Dat klopt deels, want hoe meer warmte de handschoenen moeten afgeven hoe meer energie er van de batterij wordt gevraagd. Om ook een lange warmteafgifte tijd te waarborgen, worden deze handschoenen standaard geleverd met een krachtige 3000 mAh batterij. Natuurlijk is het altijd mogelijk een extra setje batterijen aan te schaffen voor onderweg.

 

  • Dual Heating systeem
  • Krachtige 3000 mAh batterijen
  • Optimale isolerende eigenschappen
  • Duurzaam geitenleder om de warmte optimaal vast te houden

Daarnaast zijn deze handschoenen aan de binnenkant voorzien van soepel en duurzaam geitenleder. Ook leder heeft de eigenschap warmte goed vast te houden en wind en vocht buiten de houden.

Tenslotte zijn deze handschoenen voorzien van een extra geïsoleerde laag en een geïmpregneerde softshell. Kortom, deze handschoen levert een topprestatie en houdt je handen langdurig, comfortabel warm.

Natuurlijk heeft deze handschoenen nog meer positieve eigenschappen. Zo zijn de wijsvingers en de duim voorzien van touchscreen fingertips. De warmtezones zijn los van elkaar te bedienen en tenslotte heeft deze handschoen 3 warmtestanden. Gebruik de hoogste stand om je handen op te warmen en schakel daarna over tot de middelste of laagste stand, zodat je handen niet onaangenaam warm worden.

Vingertoppen met touchscreen geleiders

Zowel de duim als de wijsvinger is uitgerust met touchscreen geleiders aan de vingertop. Een telefoontje aannemen? Je handschoenen kunnen lekker aanblijven.

Twijfel je? Gebruik onze vergelijkingstabel

Twijfel je over welke handschoenen het beste bij jou passen? Je kunt de handschoenen waartussen je twijfelt heel eenvoudig toevoegen aan een vergelijkingstabel. Dan zie je in één overzicht informatie over de warmteklasse, de warmteduur, de activiteit waarvoor je de handschoenen kunt gebruiken, etc. Bij de productomschrijving van elke handschoen kom je de button ‘voeg toe aan vergelijkingstabel’ tegen.

Kom je er niet uit en twijfel je over welke verwarmde handschoenen het beste bij jou passen? Stuur ons dan gerust een email, wij staan klaar voor al je vragen.

Bekijk onze nieuwe dual heating verwarmde handschoenen:

Verwarmde handschoenen HeatPerformance® XTREME | dual heating

199.95

Dit HeatPerformance® XTREME model zijn de meest warme handschoenen in ons assortiment. Deze hoogwaardige verwarmde handschoenen leveren een onovertroffen warmte, dankzij het grote oppervlak aan warmtezones. Werkelijk de hele handschoen wordt verwarmd.

  • Uitgerust met een dubbele warmtezones: de warmtegeleiders bevinden zich zowel aan de boven- en onderkant van je hand. Hij verwarmt dus je hele hand, hoe fijn is dat!
  • De warmtezones zijn los van elkaar te bedienen.
  • Hoogwaardige materiaalgebruik: soepel leer en duurzaam sofshell.

Dus wil je nooit meer last hebben van koude handen? En wil je écht comfortabel genieten van al je outdoor activiteiten? Dan zit je goed met deze krachtige dual heating handschoenen.


Twijfel je? Voeg toe aan vergelijking

Artikelnummer: HSHP-XTREME Categorie: Tags: , , ,
Meer informatie

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk